Beoordelingen van Flavour Town Reeuwijk

Recente recensies van Flavour Town Reeuwijk

5 sterren na 107 reviews

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg goed! Netjes op de afgesproken tijd en goed warm! Porties waren ruim voldoende! Al met al heerlijk gegeten. Echte aanrader!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en leuk presentje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs goede kwaliteit. Vol vlees en valt zo van het bot Zsm was snel. goed gegeten en voor herhaling vatbaar

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten alles goed verzorgd en lekker . En op tijd bezorgd 👌👌

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en vandaag nog lekkerder dan normaal!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 15 minuten later dan gevraagd. Prima eten. Goede kwaliteit en prijsverhouding

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten geen klachten over, maar qua service kan ik hier niet meer terecht voor bestellingen. Bij elke bestelling was het gewicht van de spareribs teveel afwijkend dat ik ging nawegen (10-15% te weinig inhoud). In eerste instantie is dit goed opgelost doordat ze naleveren, maar in het laatste contact is mij verweten dat ik leugens sprak omdat ze het hadden nagewogen, terwijl het weer ruim 10% (225 gram) onder het gewicht zat. Ik wilde weten waar dit steeds fout ging en vind je het gek dat ik dan erop let? Mijn digitale weegschaal heb ik gecontroleerd voor de zekerheid op verschillende manieren, maar deze weegt steeds hetzelfde en zuiver. Ik betwijfel of FT goed weegt/controleert. In plaats van praten is agressief tegen mij geschreeuwd en is de telefoonverbinding 2 maal verbroken. Ben niet serieus genomen en er is op mijn foto's van de gewichten in de mail ook geen reactie meer gekomen. Ik heb het vertrouwen verloren in Flavour Town en vind het oprecht jammer. Als je wil

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Top 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Wat mij betreft een aanrader. We gaan het zeker vaker doen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af op tijd, eten was wederom heerlijk, compleet en perfect! Tevreden klant, hier!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm! Veel extra s. Op tijd bezorgd. Wel veel afval. Aan te raden. Prijs kwaliteit prima!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen stokbrood bij de gamba’s zoals vermeld in de bestellijst

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sparreribs gegeten. Bezorging binnen30 min.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten zowel voor hoofd als nagerechten. Snelle bezorging en goed verzorgd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst bij jullie besteld en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer overheerlijk, geweldig! Bezorging prima op tijd, eten goed warm! Kaasfondue super ook alles wat er bij zit alleen veel te weinig stokbrood. Toetjes heerlijk! Kruidenboter zalig 😀

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, ze hebben zelf gedacht aan mijn jarige dochter. Wij gaan vaker bestellen bij flavour-town. Bedankt

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld hier, we hadden 2x zoete spareribs besteld maar tijdens het eten kwamen we erachter dat we pittige spareribs hadden gekregen. Ze waren vrij droog en geen marinadesaus.. Erg jammer!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Carpaccio, Amerikaanse cheeseburger is zeker een aanrader. Goede kwaliteit vlees en super smakelijk. De nagerechten ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat. Het eten was matig, maar vijf euro voor die cheesecake was pas echt belachelijk.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, Spareribs waren super gaar en vlees viel gewoon van het bot af! Gaan we zeker nog eens bestellen.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde spareribs en patatjes waren erg lekker. De botten vielen spontaan uit het vlees. De meebestelde pindasaus had een wat vreemde smaak. Kan met recept te maken hebben. We hadden om 16.45 besteld, we kregen een mail dat het 17.10 zou worden. Uiteindelijk werd het eten rond 17.30 bezorgd. Bij bestellen worden kosten voor gebruik creditcard doorbelast terwijl dit niet meer is toegestaan: https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/betaaltoeslagen-bij-online-aankopen Totaalplaatje: prima, kunnen zeker nogmaals bestellen

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd bedankt Jeffrey

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten maar dan thuis! Zowel voor, hoofd als nagerecht van goede kwaliteit en smaakte heerlijk. Vriendelijke bezorger en stipt op tijd, top!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes op tijd! 1 puntje van kritiek is dat het stokbrood niet bij de soep zat.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat de American Hotdog zonder mosterd besteld was maar dat vervolgens de augurk ook nergens te bekennen was. Burgers erg lekker, spareribs supermals, hotdogs waren veel brood en weinig vulling en de friet was slap. Die had echt wel langer gebakken mogen zijn. Tot slot de kaasfondue: die is voor 2 personen en komt met rauwkost en stokbrood. Dat stokbrood was echt veel te weinig. Rauwkost prima qua hoeveelheid.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijk vind ik erg veel sla bij de garnalen, carpaccio enz zitten. Brood was erg droog. Hoofdgerecht was heerlijk vlees was zacht en mals. De toetjes zijn altijd heerlijk jammer dat de chocolade dessert uitverkocht was.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. En ik blijf het herhalen: lekkerste kruidenboter van Reeuwijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd ruime porties en netjes op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was wederom voortreffelijk! En die kruidenboter is de lekkerste die ik tot nu toe heb gegeten! Echte aanrader!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zoals altijd 🥂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was fantastisch! Van het vlees, tot de kruidenboter, tot het stokbrood! En de bezorging niet te vergeten! Complimenten!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling om 6 uur zie ik dat de bezorgtijd 19.05 zou worden. Uiteindelijk werd het 19.35. Dat is ruim anderhalf uur na de betaling. Is echt veel te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten top en goed verzorgd. Bezorging stipt op tijd en alles goed warm complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten ook de voorgerechten zijn zeer smakelijk goed verzorgd en verrassend grote porties! Ga zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk en op tijd bezorgd, zoals altijd!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Wel minder stokbrood dan de vorige keer. Of kreeg ik de vorige keer meer?

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. Op tijd warm heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo lekker zitten eten! Alles was perfect en ongelofelijk veel! En dat voor deze prijs! Dikke 5 sterren meer dan verdiend!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Biefstuk was zalig. Duidelijke bezorgtijden. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbrood was prima, kruidenboter en tapenade waren heerlijk! Spareribs vond ik zelf iets te mals, had van mij best wat meer 'gegrild' mogen zijn. Zelfde voor de patat. Lekker, maar iets knapperig was lekkerder geweest. Maar alles bij elkaar heerlijk gegeten!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer verrast door lekkere eten 👍👍

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd . Voldoende groente , lekker krokante frites en het vlees was heerlijk mals .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Groenten was wel erg weinig. Verder niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(Bijna) alle producten waren super! Heerlijk gegeten. Porties voldoende. Uitzondering: Patat was slapjes en sausjes erg dun. Bezorging exact op tijd. Komt de fooi ook bij de bezorgers terecht?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer uitstekend. Portie gebakken aardappeltjes was echter een stuk kleiner dan vorige keren en de atjar, kroepoek en krokante uitjes ontbraken helaas bij de kipsaté.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Biefstuk was precies zoals ik hem wilde dus top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zowel voor hoofd als nagerechten. Alles keurig verzorgd, goed warm en vriendelijke bezorger.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en de bezorger netjes op tijd. We hebben weer genoten.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met het hele gezin heerlijk gegeten! Burgers, saté, friet, salade alles smaakte prima.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke gerechten, ook lekkere voorgerechten als je wat uitgebreider wil eten. Bezorging prima op tijd en alles goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top, bezorging op tijd, niets op aan te merken. We zullen zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk 🌞

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kogelbiefstuk besteld 1 medium 1 welldone tijdstip 18:00 uur. Het kwam exact op tijd en precies zoals besteld. Smaakte uitstekend goed op temperatuur. Aanrader. Kruidenboter mag wel wat spannender.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding, goed eten op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als vorige week was het weer prima. Makkelijk bestellen, netjes rond afgesproken tijdstip bezorgd en goede smaak en porties.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website. E-mail wanneer de bezorger vertrekt en prima op tijd bezorgd. Smaakt heerlijk en goede porties. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs the hottest in town. Super lekker. En lekker pittig.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte wederom erg goed, hottest burger in town is ook echt een aanrader! En snelle bezorging.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestelling, eten werd op gewenste tijd bezorgd. Het eten was heerlijk, we hebben genoten met zijn 5e!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, 👍 Goed warm! En royale porties! Het was heerlijk, we gaan t zeker vaker doen! Succes!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, topkwaliteit! Tot de volgende keer!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere voorgerechten. Smakelijk vlees en goede porties. Bezorging prima op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dikke pluim!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, ik had me er enorm op verheugd, maar de kwaliteit liet zwaar te wensen over. De bestelde varkenshaassaté bleek te bestaan uit een paar uitgedroogde, ongekruide hompen varkenshaas op een minibed, niet bestelde, groenten. De pindasaus was niet vers. De bestelde komkommersalade was er niet bij. Van de bestelde hamburgers waren de broodjes erg zompig. Jammer, maar niet voor herhaling vatbaar. De bezorging was prima en keurig op de verwachte tijd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd, lekker, flinke porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan, een vegaburger en een varkensschnitzel. Mooi op tijd en warm bezorgd. Zeer smakelijke en ruime porties. De warme groenten waren met name erg lekker. Echt voor herhaling vatbaar! Wij hebben rechtstreeks via de website besteld i.p.v. via Thuisbezorgd. Dan krijg je ook nog eens 10% korting ;-) Eén piepklein minpuntje...de gebakken aardappeltjes zijn helaas gefrituurd. De smaak was echter erg goed, dus toch 5 sterren. Dik verdiend!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met z’n vieren genoten van het heerlijke eten. Het was van een goede kwaliteit. Echt een aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten hamburgers en snitzels waren erg lekker en de patat warm en knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en eten was heerlijk. Respectvolle behandeling aan de deur. Heel goed totaal plaatje

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een onwijs lekkere maaltijd hadden wij! Goed warm, meer dan genoeg! Top heel erg bedankt!!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Duidelijke website. Netjes. En lekker.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt smakelijke gerechten. Kwaliteit en grote porties. Bezorging stipt op tijd, aanrader!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel voor hoofd als nagerechten erg goed. Heerlijk gegeten!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heuuuul lekker en veel en snel bezorgd top salade (niet het standaard gebeuren) en alles goed geprijsd

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren prima, er had alleen iets minder sla bij gekund. Vriendelijke groet, Henny

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een goede maaltijd Mals vlees en heerlijk desert. Super vriendelijke bezorger

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten we hadden 1 kilo sparibs een tornado en een hamburger. Was van zeer goede kwaliteit heerlijk vlees en prima bij gerechten zoals gebakken aardappeltjes en zoet aardappel. Gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten! Keurig op tijd. Echt een aanrader! #lazysunday

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker. Alleen een beetje jammer dat de saus water met een smaakje was. Ook 1x de verkeerde "saus" gehad. Deze "saus" deed zeker afbreuk aan het, voor de rest, lekkere eten

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger met gebakken aardappeltjes. Kipcocktail met gerookte kip en ananas en kerriedressing medium besteld was flinke portie ook de carpaccio was erg lekker. Voor herhaling vatbaar! Ook de desserts zijn goed in de smaak gevallen.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vooral de toetjes 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker kippetje top aanrader!!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgen was zeker 15 min in de buurt aan het zoeken geweest. (Met huidige navigatie zouden adressen geen probleem meer moeten zijn!) Hierdoor koud eten wat ook zeker niet aan kwaliteit/prijs verhouding voldeed. Slappe patat, klein bakje groentje was nog niet de bodem van bedekt. Sparribs (1 kg) waren sompig, weinig smaak en leken wel opgewarmd in magnetron. Helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, cheeseburger en snitzel. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Verzorgd en snel gebracht. Stond 1 uur werd 30 minuten. Eindelijk kunnen we normaal eten laten bezorgen.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren lekker en goed op smaak. Producten die gebruikt worden van goede kwaliteit. Gezonde gerechten maar dan thuisbezorgd, ideaal. Precies op tijd afgeleverd en vriendelijke bezorger.